Särskild medlem i AF

Stommen i Akademiska Föreningens stödverksamhet

Vad innebär det att vara särskild medlem?

Om du har avslutat dina studier vid Lunds universitet, vill stödja Akademiska Föreningen i vår verksamhet eller vill engagera dig i våra verksamheter men inte studerar vid Lunds universitet kan du bli särskild medlem i AF! Särskilda medlemmar delar många förmåner med Studentlunds medlemmar, såsom rabatter på arrangemang i AF-borgen.

Som särskild medlem får du:

  • engagera dig i AF:s olika verksamheter
  • rabatt på förköp och fri entré i dörren på studentaftnar
  • rabatt på och möjlighet att förbeställa vissa spexbiljetter
  • rabatt på biljetter till Lunds Studentteaters uppsättningar
  • anmodan till AF:s Siste April- och Novemberfestligheter
  • möjlighet att boka Studentgården i Skanör för fester eller pensionatsvistelse under sommaren
  • billigare fika på café Athen

Du kommer också att via mejl få invitationer till andra trevliga evenemang under året samt varje månad AF:s digitala nyhetsbrev med information om allt som händer i borgen. Dessutom stöder du AF:s verksamhet och fortlevnad med ditt medlemskap. Akademiska Föreningen strävar efter att vara en mötesplats mellan såväl studenter som ickestudenter som mellan generationer. Är man en frekvent besökare av spex och studentaftnar tjänar man definitivt på att vara särskild medlem!

OBS! Vissa förmåner är förbehållna studerande medlemmar, bland annat:

  • Boendemöjlighet hos AF Bostäder
  • AF:s Stipendier
  • Tillgång till kår- och nationsverksamhet

Så blir du särskild medlem

Att bli stödmedlem kostar 200 kronor för ett år, vilket är samma summa som en student betalar. Du betalar för ett verksamhetsår det vill säga 1/7 – 31/6. Läs nedan för att ta reda på hur du enklast blir särskild medlem i AF!

Hos Studentinfo

Om du bor i Lund är det bara att bege dig till Studentinfo i AF-borgens foajé och betala medlemsavgiften. Du får då ett kort som bevisar att du är medlem i AF.

För att få reda på mer om Studentinfo och när de har öppet, klicka på knappen nedan.

Om Studentinfo

På nätet

Om du inte bor i Lund eller av annan anledning har svårt att ta dig till AF-borgen under Studentinfos öppettider kan du beställa ditt medlemskort genom att skicka e-post till AF:s sekreterare Ann Waldén. Se till att mailet innehåller namn, adress och personnummer, så hör vi av oss till dig med vidare information om hur du betalar din årsavgift.

Maila Ann Waldén

Via ditt utskott

Är du eller har du varit aktiv i ett av föreningens utskott?

För att vara engagerad i något av våra utskott måste man vara medlem antingen i Studentlund eller särskild medlem i AF. De nuvarande förmännen kan hjälpa dig att bli särskild medlem.

En del av utskotten har egen alumniverksamhet. Som utskottsalumn är man framförallt medlem i sitt utskotts alumniförening, utöver det kan man bli särskild medlem i Akademiska Föreningen och på så sätt ytterligare stötta utskottet och Föreningens övriga verksamhet. Hör av er till förmännen för att få veta mer!

Till AF:s utskott